Laseren

Wij laseren je schimmel en kalknagels.

Wat is een schimmelnagel? (kalknagel, in de volksmond genoemd)

Een schimmel nagel, ook wel een kalknagel genoemd, is een infectie van de nagel die ervoor zorgt dat de nagel verkleurd, verdikt of zelfs afgebrokkelt.

Is een schimmelnagel besmettelijk?

Naast dat een schimmelnagel er ontsierend uitziet is een schimmelnagel ook besmettelijk en kan pijn gaan doen bij het lopen.

Komen schimmelnagels veel voor?

Schimmelnagels komen ongeveer bij een kwart van de bevolking voor en worden zodoende voortdurend overgedragen aan elkaar.

Waar loop je de besmetting makkelijk op?

Dit gebeurt bij voorkeur in vochtige ruimten zoals de douche, het zwembad, sauna in de sportschool. En wanneer je nagel is beschadigd doordat er bijvoorbeeld wat op is gevallen of tijdens het sporten, wanneer de nagel steeds tegen de schoen aan stoot. Er is geen logische verklaring waarom de ene persoon wel een schimmelnagel krijgt en de ander niet.

Welke algemene factoren kunnen het overdragen van een schimmelnagel vergemakkelijken?

  • Bij een verlaagde weerstand
  • Een reeds beschadigde nagel
  • Diabetici
  • Sporters, vaak transpirerende of natte voeten en beschadigde nagels door stoten en draaien. Vaak bij voetballers en hardlopers.
  • Tijdens en na het ondergaan van een chemokuur.

Laseren met de Fox laser

Wil je meer informatie en ben je nieuwsgierig geworden?

Dan nodig ik je uit om onze site www.hetvoetlaserpunt.nl te bezoeken, hier vind je meer informatie. En je kunt natuurlijk ook bellen of mailen.