Over mij

May your feet take you where your heart wants to go.Edith

Ik ben Edith Bruger en sinds 2007 eigenaresse van pedicure praktijk Het Voetpunt.

Welke opleidingen heb ik gevolgd?

Ik ben gediplomeerd pedicure sinds 2003 en in het bezit van de diabetische en reuma-aantekening, de zogenaamde gespecialiseerde pedicure. Sinds 2009 is de praktijk een erkend leerbedrijf.
Inmiddels heb ik de opleiding medisch pedicure afgerond en ben ik breed opgeleid.

Tot en met 2006 ben ik werkzaam geweest in de zorg en met name de laatste jaren in de ouderenzorg. Tevens heb ik een 2006 nog een actualisatie cursus gevolgd in Leeuwarden voor verpleegkundigen en ziekenverzorgenden en deze met succes afgerond.
Deze kennis zie ik als een verrijking, dit komt in mijn pedicure praktijk Het Voetpunt tot uiting.
In 2006 ben ik begonnen met de voorbereidingen voor een praktijk voor voetverzorging aan huis. In januari 2007 daadwerkelijk gestart met dusdanig succes dat ik in december 2008 ben verhuisd naar de praktijk in Doesburg. Hier heb ik met veel plezier gewerkt tot en met het voorjaar van 2015. In 2015 ben ik met de praktijk verhuist naar de Keppelseweg in Doetinchem (Langerak). Hier heb ik inmiddels een mooie pedicure praktijk gerealiseerd, waar ik ook schimmel nagels kan laseren. Hier heb ik een opleiding en bijscholingen voor gevolgd.

Waarom zijn we met de praktijk verhuist naar Doetinchem?

De praktijk in Doetinchem is ruimer en met meer daglicht en met betere parkeermogelijkheden naast de praktijk, dan in Doesburg.

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?

Wandelen is mijn passie, heerlijk buiten en genieten van de natuur. Daar heb ik mijn voeten iedere dag voor nodig. Goed zorgen voor je lichaam zowel van binnen als buiten, is een must voor een gezonde leven stijl. Lekker koken met gezonde producten doe ik ook heel graag.

Je bent van harte welkom.

Your feet are made for walking!

zee